Vergaderlocatie Herenboerderij De Kortenhof

Adres: Binnenstraat 3, 4117 GR Erichem
Telefoon: 06-33671586
E-mailadres: info@opdekortenhof.nl
Website: https://www.opdekortenhof.nl
Facebook: https://www.facebook.com/DeKortenhof
Instagram:
Linkedin:

Openingstijden:

Leveropties: op afspraak geopend

Aanbod

Kom vergaderen op De Kortenhof

Monumentale Herenboerderij De Kortenhof is een prachtige plek te midden van de vruchtbare kleirijke akkers en fruitgaarden in de Betuwe. De hectiek valt van u af door de natuur en vergezichten om u heen. De Kortenhof heeft een centrale ligging in het land, tussen Utrecht, Den Bosch en Arnhem, nabij de A15 en de A2.

‘De Kortenhof’ is een bijzondere boerderij waar wij het gevoel van leven op het platteland en het boerenleven willen laten ervaren, terwijl u uw zakelijke doelen realiseert: ontspanning door inspanning! Op De Kortenhof kunt u aangeven wat uw wensen voor de opstelling zijn.

In onze Deel ontvangen we groepen van maximaal 30 personen bij hun zakelijke vergadering, workshops, hei-dag(en), (brainstorm)bijeenkomsten. Afhankelijk van de door u gekozen vergaderopstelling. We hebben ook een aantal sta-tafels voor breakout-toepassingen in de hoeken van de Deel of bij mooi weer op het erf onder de oude afsteek.

De ‘Kortenhof’ beschikt ook over een prachtige buitenoverkapping bij een Paddenpoel, een natuurplas, waar maximaal 8 personen kunnen vergaderen. Ook gebruiken we de Paddenpoel desgewenst als breakout-ruimte, of voor lunch en/of (alcoholvrije) borrel.

Onze ‘Deel’ en de buitenoverkapping bij de paddenpoel zijn voorzien van alle faciliteiten als: Wifi verbinding, vergadertafels en comfortabele vergaderstoelen (diverse opstellingen), projectiemuur & beamer, flip-over, moderne sanitaire voorzieningen en ruime parkeergelegenheid op eigen erf en rondom onze boerderij.
Vergaderingen, bijeenkomsten, hei-dagen op ‘De Kortenhof’ kunt u houden zonder of mét Jolijn Zwart-van Kessel die als moderator/ facilitator/ dagvoorzitter een professionele invulling kan geven aan uw vergadering.

Voor meer informatie bezoek onze website via www.opdekortenhof.nl