Honden Beusichem e.o.

Adres: Oranjestraat 57, 4112JG Beusichem
Telefoon: 0634176932
E-mailadres: info@suzannehuijs.nl
Website: http://www.hondenbeusichem.nl
Facebook: https://www.facebook.com/hondenbeusichem/
Instagram:
Linkedin:

Openingstijden: - Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10-17uur - Telefonisch HondenSpreekuur! Even bellen bij vragen over je hond. Voor advies, inzicht, inspiratie en steun. Iedere woensdag in april en mei van 10-11 uur (10 euro per kwartier).

Leveropties: afhalen

Aanbod

Honden Beusichem is er voor jou en je hond. Voor kennis, inzicht, inspiratie en wandelingen. Sinds 2005 bied ik trainingsbegeleiding op maat bij vragen die je hebt over je hond en in 2015 startte ik ook een individuele uitlaatservice voor mensen met honden in Beusichem en Culemborg.

Heb je vragen over je hond? En leer je graag meer over de moderne inzichten over honden en hondengedrag? Ga je graag positief met je hond om? Dan past mijn begeleiding bij jou. Mijn doel is dat jij en je hond ontspannen doordat jij via inzicht en kennis je hond beter leert kennen en begeleiden. We werken altijd via beloningsgerichte, effectieve en liefdevolle training en samenwerking. Ik bied begeleiding aan in de regio Beusichem/Culemborg/Buren.

Zoek je iemand die je hond uitlaat, alle aandacht heeft voor jouw hond en hondenprofessional is? Kijk dan eens op mijn website of mijn visie je aanspreekt. Ik maak individuele, ontspannen wandelingen waarbij je hond voldaan thuis komt. Op dit moment heb ik plaats voor honden uit Beusichem.

Nu ook telefonisch HondenSpreekuur!
Je kunt me even bellen als je vragen hebt over het gedrag van je hond. Voor advies, inzicht, inspiratie en steun. Iedere woensdag in april en mei tussen 10 en 11 uur zit ik bij de telefoon voor al je vragen (10 euro per kwartier).