Gladjakkers

Adres: Herenstraat 8, 4116 BK Buren
Telefoon:
E-mailadres: info@gladjakkers.nl
Website: https://www.gladjakkers.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Gladjakkers-1576579675975352/
Instagram: https://www.instagram.com/gladjakkers_/
Linkedin:

Openingstijden: 24/7 in onze webshop.
Gratis bezorging in Buren.

Leveropties: bezorgen

Aanbod

Pomade die je haren laten glimmen als verse haring, bad-ass balm die je wangen laat stralen, een puppy-pomade voor de kleine man of een dosis mannelijkheid in een flesje. Welk product je ook kiest, bij Gladjakkers weet je zeker dat je een potje oer-Hollandse vakmanschap in huis haalt. Er is geen pot scheef of er past wel een deksel op!

Onze producten zijn namelijk ontwikkelt door de beste meesterbarbieren. Je kent ze wel, die zesde- of zevende generatie barbieren die de kneepjes van het vak ieder jaar als familiegeheim doorgegeven kregen. De echte, robuuste mannen-mannen die het scheermachine aan de kant laten liggen en er gewoon lekker old school het mes erbij pakken. Deze mannen verstaan hun vak al meerdere generaties, en dat maakt dat onze producten boordevol geschiedenis zitten. Je overgroot-opa zou trots op je zijn.
En hoewel Gladjakkers natuurlijk super toffe, authentieke, old school producten levert, is dat niet alles wat we doen. Wij willen deze wereld namelijk fijner en vriendelijker maken; ook voor de vierpotige rakkers die wat extra liefde en grooming nodig hebben.

Een beter leven voor mishandelde zwerfhonden
Koop je onze producten, dan tover je niet alleen een glimlach op je eigen smoel. Wij proberen er namelijk voor te zorgen dat mishandelde, gedumpte of zwervende honden over de hele wereld een warm en veilig thuis krijgen. Iedereen verdient natuurlijk een fijn bedje om in te slapen; met of zonder strak geknipte koppie. Een deel van onze inkomsten wordt dan ook gedoneerd aan goede doelen die deze rakkers een beter leven geven. Zo maken we de wereld samen een beetje mooier. Je moeder is trots op je.