Betuws Wijndomein

Adres: Burensewal 5, 4117 GC Erichem
Telefoon: 0621392901
E-mailadres: info@betuwswijndomein.nl
Website: http://www.betuwswijndomein.nl
Facebook:
Instagram:
Linkedin:

Openingstijden: De wijngaardwinkel is bijna alle dagen geopend van 9.00-17.00 uur. Is er niemand aanwezig in de winkel? Dan kun je ons waarschijnlijk in de wijngaard vinden. Bel ons gerust als je in de buurt ben! We kijken er naar uit je te ontmoeten in de wijngaard, Diederik Beker 06 4210 71 12 Arina van Leenen 06 21 39 29 01

Leveropties: afhalen en bezorgen

Aanbod

Welke Nederlandse wijn kun je kopen?

Het Betuwse Wijndomein heeft een assortiment rode wijnen, witte wijnen, mousserende parelwijnen en speciale signatuur wijnen van de wijnmaker. Allemaal gemaakt in onze wijngaard in Erichem, in de provincie Gelderland en gelegen dichtbij de rivier de Linge. Wij maken onze Nederlandse wijnen op een duurzame manier. Daarnaast verkopen wij op het wijndomein gemaakte cider en verjus. Ons assortiment bestaat uit:

LingeRood
LingeWit
LingeParel
BetuwseBruis (0% alcohol)
Cider
Verjus

Bestel onze wijn proefdoos en organiseer een online wijnproeverij!

Wil je kennismaken met onze wijnen? Vraag dan naar de inhoud van onze proefdoos. Bestel een proefdoos met 6 wijnen van onze hardlopers (4x wit, 2x rood,) voor de speciale prijs van € 89,00 Woon je in de gemeente Buren? Dan komen we deze gratis bezorgen deze periode van social distancing.